cannabishjalpen.se drivs av ett nationellt nätverk av behandlare som arbetar med att hjälpa de som fått problem med cannabis. Här kan du få information, ställa frågor och hitta var det finns personer runt om i landet som arbetar med information, rådgivning och behandling.

can.se (centralförbundet för alkohol-och narkotika upplyssning)
​​​​​​​- can, Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning, sprida information om alkohol och andra droger genom rapporter och undersökningar, webbplatser för olika målgrupper, tidskrift Alkohol & Narkotika, kurser, konferenser och ett bibliotek. 

Drugsmart.com, är cans ungdomshemsida som sprider information om alkohol och andra droger. 
​​​​​​​- På drugsmart hittar du information om alkohol och andra droger om du inte hittar den information du söker kan du ställa en annonym fråga till deras experter.

fmn.se är Föräldraföreningen mot narkotikas hemsida. Föreningen är en ideellt, religiöst och partipolitiskt obunden anhörigförening där du som förälder, syskon eller kamrat kan få information, råd och stöd.

folkhalsomyndigheten.se Här finns mycket information som rör folkhälsa och här kan du gå in under Publicerat material och beställa Jan Ramströms Skador av hasch och marijuana eller ladda ner den som pdf.​​​​​​​

umo.se är ungdomsmottagningarnas hemsida. Här hittar du information om kroppen, kärlek, sex och relationer men också om alkohol och droger. Om du vill prata med någon om saker som inte specifikt handlar om droger hittar du här vart du ska vända dig.​​​​​​​